兩大熱門 -「黑瑪卡」同 「Mr.S瑪卡」有咩分別?

oct

瑪卡對男士好,如果想買來食的話,黑瑪卡同Mr S 瑪卡有咩分別?

分別最主要係成份配方 – 『單一 VS 複方配方』
黑鑽瑪卡為秘魯製,成份單一種就係黑瑪卡,無其他,仲要係15倍濃縮。而Mr S瑪卡日本製造,成份方面就無特別標明係邊款顏色嘅瑪卡,不過就加入左複方配方,好似肉蓯蓉、高麗人蔘、蠔、冬蟲草等成份,綜合提升。

兩者一個單一,一個複方,到底邊個好?
情況就有啲補習咁,有人想專科補英文,亦有人想全科補平均啲
咁專科補就集中明顯啲!全科補就平均型慢慢打好個底!
就返大家所需就可以喇~

兩者都瑪卡為主,按包裝說明上,功效都好接近:強身除疲勞,提高精神同欲望,有助硬度同爆發力。

價錢上:
黑瑪卡$358一盒/$888三盒 (每盒食1個月,計返最平$9.8一日)
—>
https://www.jdailymall.com/product/energie_black_maca_package/

Mr S瑪卡:$299一盒/$748三盒 (每盒食1個月,計返最平$8.3一日)
—>https://www.jdailymall.com/product/mr-s-maca-set/

🎬瑪卡比較仲有一個YouTube影片版比大家參考:
https://youtu.be/u-5yP5G-8a8

🔎加入TG健康交流谷:https://bit.ly/2VOi4Sa
有健康顧問解答大家問題,間唔時仲會Share一啲保健嘅資訊架~